Apuväline 2017 -messut

Lyhytkasvuiset ry on mukana Apuväline 2017 -messuilla Tampereella 9.-11.11.2017.

Tule sinäkin vapaaehtoiseksi tai tutustumaan osastollemme numero 826!

Lyhytkasvuiset ry on mukana Apuväline 2017 -tapahtumassa 9.-11.11. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Apuväline on Suomen suurin esteettömyyden tapahtuma. Esillä on tuotteita, palveluja ja ratkaisuja sujuvaan arkeen. Tapahtuma kokoaa yhteen vammaiset, apuvälineiden käyttäjät, apuväline-, kuntoutus-, terveys- ja sosiaalialan ammattilaiset sekä palveluntarjoajat.

3 päivää | 14 000 kävijää | 200 näytteilleasettajaa. Mukana myös Suomen Vammaisurheilu- ja liikunta VAU ry:n Liikuntamaa.

Haemme vapaaehtoisia messuosastolle

Haemme messuosastolle vapaaehtoisia kertomaan yhdistyksen toiminnasta ja lyhytkasvuisuudesta kävijöille. Voit olla paikalla yhden päivän tai useamman. Jos kiinnostuit tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä.

Samaan aikaan messujen kanssa järjestetään yhdistyksen syystapahtuma Nokian Edenissä

Lisätietoja syystapahtumasta ja ilmoittautumaan pääset tästä.

Tervetuloa vierailemaan messuosastolle

Yhdistyksen syystapahtumasta järjestetään kuljetus messupaikalle ja sisäänpääsy messuille lauantaina – muistathan ilmoittautua pikaisesti, jos tämä ohjelmanumero kiinnostaa. Yhdistyksen jäsenet voivat myös tiedustella ilmaislippuja yhdistykseltä, jos haluaa vierailla muuna päivänä.

Jos kiinnostuit vapaaehtoisena toimimisesta tai vierailusta Apuvälinemessuille, ota yhteyttä puheenjohtaja@lyhytkasvuiset.fi

Lisätietoja tapahtumasta: www.apuvaline.info