LIITY JÄSENEKSI

Jäsenmaksut vuonna 2020

 • aikuiset 20 €
 • alle 18 -vuotiaat 13 €
 • alle 7-vuotiaat 0 €,  jos vähintään toinen vanhemmista on jäsen; saadakseen jäsenedut alle 7-vuotiaskin tulee ilmoittaa jäseneksi
 • kannattajajäsenet ja yhteisöt 40 €

Lyhytkasvuiset - Kortväxta ry:n jäseniksi voivat liittyä lyhytkasvuiset sekä heidän perheenjäsenet, sukulaiset, ystävät, muut läheiset ja yhdistyksen toimintaa kannattavat.

Yhdistyksen jäseneksi liitytään täyttämällä jäsentietolomake ja maksamalla jäsenmaksu. Jäsenmaksuun sisältyy neljä kertaa vuodessa ilmestyvä yhdistyksen oma jäsenlehti, jäsentiedotteet ja hallituksen erikseen määräämät edut, kuten esimerkiksi koulutuksiin ja tapahtumiin osallistuminen jäsenhintaan. Koska yhdistys on myös Invalidiliiton jäsenyhdistys, hyödyt myös Invalidiliiton jäseneduista: lue niistä lisää liiton kotisivuilta https://www.invalidiliitto.fi/tule-mukaanliity-jaseneksi/jasenyys-kannattaa

Jäsenyydellä myös tuet sitä työtä, jota yhdistys tekee tietoisuuden lisäämiseksi lyhytkasvuisuudesta sekä lyhytkasvuisten aseman parantamiseksi.

  Voit kysyä lisätietoja jäsenyydestä järjestötyöntekijältä, joka voi tarvittaessa myös lähettää jäsentietolomakkeen postitse. Muista valita lomakkeelta jäsenyhdistykseksi Lyhytkasvuiset ry!

  Klikkaa tästä sähköiseen jäsenhakemuslomakkeeseen  

   

  Yhdistys kerää tietoja jäsenrekisteriin.