ESITTEET JA MEDIATIEDOT

Mediakortti

lyhytkasvuiset_ry_mediakortti_1.pdf (30 kB)
Jäsenlehden mediakortti aineistopäivineen

Sisällöntuottajan ohjeet

PDF-tiedostoSisällöntuottajan ohjeet jäsenlehteen.pdf (1012 kB)
Vinkkejä tapahtumailmoitusten ja juttujen tekemiseen.

Lyhytkasvuiset – Kortväxta ry -jäsenlehti

 

Jäsenlehden mediakortti

Jäsenlehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehden levikki on valtakunnallinen, reilu 600 jäsentä sekä 200 sidosryhmää, kuten esimerkiksi kotimaiset ja ulkomaiset vammaisjärjestöt ja sosiaali- ja terveydenalan ammattilaiset.

Sisältö rakentuu sekä jäsenistön että ulkopuolisten kirjoituksista. Lehdessä ilmoitetaan mm. yhdistyksen sääntömääräisistä kokouksista ja muista ajankohtaisista tapahtumista sekä välitetään tietoa lyhytkasvuisuuteen liittyvistä asioista.

Tilaushinnat: yksityiset 25 €, yhteisöt 45 €. Jäsenille lehti on jäsenetuna maksuton.

Mikäli haluat kirjoittaa jäsenlehteen tai tilata jäsenlehden ota yhteyttä toimisto(at)lyhytkasvuiset.fi

 

Esitteet ja julkaisut

 

Oikean ja asiallisen tiedon välittäminen lyhytkasvuisista ja lyhytkasvuisuudesta on tärkeä osa tiedotustoimintaa. Oikean kokoinen, OK -julkaisussa kerrotaan mm. tukitoimista, palveluista ja apuvälineistä. Tietoa lyhytkasvuisuudesta -esitteessä kerrotaan tiivistetysti lyhytkasvuisuuden syyt, periytyvyys ja lyhytkasvuisuuden aiheuttamia haittoja. Lyhytkasvuiset – Kortväxta ry-esitteessä on tietoa yhdistyksen toimintamuodoista ja tarkoituksesta sekä nimetyt vastuutoimijat.

OK-verkkojulkaisu ja esitteet on löydettävissä vasemmanpuoleisessa valikon kautta. Esitteitä voit tilata yhdistyksen toimistosta maksutta myös paperisina versioina.