Julkaisut ja mediatiedot

Lyhytkasvuiset – Kortväxta ry -jäsenlehti

Jäsenlehden mediakortti 2018

Jäsenlehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehden levikki on valtakunnallinen, lähes 700 jäsentä sekä 200 sidosryhmää, kuten esimerkiksi kotimaiset ja ulkomaiset vammaisjärjestöt ja sosiaali- ja terveydenalan ammattilaiset.
Sisältö rakentuu sekä jäsenistön että ulkopuolisten kirjoituksista. Lehdessä ilmoitetaan mm. yhdistyksen sääntömääräisistä kokouksista ja muista ajankohtaisista tapahtumista sekä välitetään tietoa lyhytkasvuisuuteen liittyvistä asioista.

Tilaushinnat:yksityiset 25 €, yhteisöt 45 €. Jäsenille lehti on jäsenetuna maksuton.

Mikäli haluat kirjoittaa jäsenlehteen tai tilata jäsenlehden ota yhteyttä toimisto(at)lyhytkasvuiset.fi

Oikean Kokoinen, OK-julkaisu

Oikean ja asiallisen tiedon välittäminen lyhytkasvuisista ja lyhytkasvuisuudesta on tärkeä osa tiedotustoimintaa. Oikean kokoinen, OK -julkaisussa kerrotaan mm. tukitoimista, palveluista ja apuvälineistä. Tietoa lyhytkasvuisuudesta -esitteessä kerrotaan tiivistetysti lyhytkasvuisuuden syyt, periytyvyys ja lyhytkasvuisuuden aiheuttamia haittoja. Lyhytkasvuiset – Kortväxta ry-esitteessä on tietoa yhdistyksen toimintamuodoista ja tarkoituksesta sekä nimetyt vastuutoimijat. Julkaisua ja esitteitä jaetaan samoille kohderyhmille kuin jäsenlehteä, lisäksi kouluihin, kirjastoihin jne.

Aiemmat julkaisut:

  • Lyhyesti (-88)
  • Kasvan lyhyeksi (-92)
  • Lyhytkasvuinen (-99)
  • Lyhyesti Historiaa (-04). Lainattavissa.
  • Älä Anna Pituuden Hämätä (-07, 2. painos -09)