LIITY JÄSENEKSI

Jäsenmaksut vuonna 2022

  • aikuiset 20 €
  • alle 18 -vuotiaat 13 €
  • alle 7-vuotiaat 0 €,  jos vähintään toinen vanhemmista on jäsen; saadakseen jäsenedut alle 7-vuotiaskin tulee ilmoittaa jäseneksi
  • kannattajajäsenet ja yhteisöt 40 €
Miksi liittyä jäseneksi? Voit osallistua tapahtumiin edullisemmin. Yhdistyksen jäsenet voivat osallistua tapahtumiin jäsenhinnoilla. Jäsenhinnat ovat usein 50-75% edullisemmat kuin ei-jäsenen hinnat. Voit olla mukana päättämässä yhdistyksen asioista. Voit osallistua toiminnansuunnitteluun ja olla mukana päättämässä asioista yhdistyksen kokouksissa. Saat Yhdistyksen jäsenlehden. Saat yhdistyksen jäsenlehden 4 kertaa vuodessa. Lehdessä tiedotetaan tulevista tapahtumista, julkaistaan erilaisia artikkeleita ja kuulumisia tapahtumista. Lisäksi saat Invalidiliiton IT-lehden Tuet yhdistyksen tekemää työtä. Jäsenyydellä myös tuet sitä työtä, jota yhdistys tekee tietoisuuden lisäämiseksi lyhytkasvuisuudesta sekä lyhytkasvuisten aseman parantamiseksi. voit hyödyntää myös Invalidiliiton jäsenetuja. Lyhytkasvuiset ry on Invalidiliiton ja Harso ry:n jäsenyhdistys. Tästä johtuen yhdistyksemme jäsenet voivat hyödyntää Invalidiliiton jäsenetuja ja osallistua Harson koulutuksiin.

Lyhytkasvuiset - Kortväxta ry:n jäseniksi voivat liittyä lyhytkasvuiset sekä heidän perheenjäsenet, sukulaiset, ystävät, muut läheiset ja yhdistyksen toimintaa kannattavat.

Yhdistyksen jäseneksi liitytään täyttämällä jäsentietolomake ja maksamalla jäsenmaksu. Jäsenmaksuun sisältyy neljä kertaa vuodessa ilmestyvä yhdistyksen oma jäsenlehti, jäsentiedotteet ja hallituksen erikseen määräämät edut, kuten esimerkiksi koulutuksiin ja tapahtumiin osallistuminen jäsenhintaan. Koska yhdistys on myös Invalidiliiton jäsenyhdistys, hyödyt myös Invalidiliiton jäseneduista: lue niistä lisää liiton kotisivuilta https://www.invalidiliitto.fi/osallistu/liity-jaseneksi/jasenyys-kannattaa

Jäsenyydellä myös tuet sitä työtä, jota yhdistys tekee tietoisuuden lisäämiseksi lyhytkasvuisuudesta sekä lyhytkasvuisten aseman parantamiseksi.

Sähköisen jäsenhakemuksen löydät täältä.

Voit kysyä lisätietoja jäsenyydestä järjestötyöntekijältä, joka voi tarvittaessa myös lähettää jäsentietolomakkeen postitse. Muista kirjoittaa lomakkeelle jäsenyhdistykseksi Lyhytkasvuiset ry!

Yhdistys kerää tietoja jäsenrekisteriin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä jäsenyydestä

 

Miksi sain jäsenmaksulaskun Invalidiliitolta vaikka olen Lyhytkasvuiset ry:n jäsen?

  • Lyhytkasvuiset ry hyödyntää Invalidiliiton yhdistysten jäsenmaksupalvelua. Invalidiliitto huolehtii jäsenmaksulaskutuksesta ja tilittää jäsenmaksut kerran kuukaudessa Lyhytkasvuiset ry:n tilille. Tämä palvelu vapauttaa Lyhytkasvuiset ry:n toimijoiden resursseja muuhun toimintaan. 
  • Laskusta näet, minkä yhdistyksen jäsenmaksusta on kyse.

Miksi minulle tulee toinenkin Invalidiliiton jäsenmaksu?

  • Varmista laskusta minkä yhdistyksen jäsenmaksusta on kyse. Jos kuulut johonkin paikallisyhdistykseen, sinulle tulee myös sen yhdistyksen jäsenmaksu.
  • Maksamalla kummankin yhdistyksen jäsenmaksut, saat molempien jäsenedut. 
  • Invalidiliiton jäseniä ovat yhdistykset.