Perheleiri 17.-20.7.2018

Ajankohta: Ti 17.7. – Pe 20.7.2018.
Paikka: Matkailutila Surkeenjärvi, Surkeejärventie 170,  41840 Moksi

Leiri on suunnattu eri kokoisille ja erilaisille perheille. Voit osallistua isommalla tai pienemmällä kokoonpanolla. Etusijalla perheleirille ovat ensikertalaiset sekä lapsiperheet, joissa on ala-asteikäinen tai sitä nuorempi lyhytkasvuinen lapsi. Leirillä vietetään mukavia ja voimaannuttavia kesäpäiviä yhdessä ensisijaisesti leikkien, sään salliessa paljon ulkona. Lisäksi tietenkin uidaan ja saunotaan. Leirillä on mahdollisuus käydä myös tervehtimässä ja tutustumassa erilaisiin eläimiin läheisellä tilalla.

Aikuisten kesken pohdimme myös hiukan arjen asioita, ja tällöin lapsilla on omaa ohjelmaa yhdessä lastenhoitajien kanssa.

Omavastuut: aikuinen 70 euroa ja lapsi 35 euroa.
Leirin hinta sisältää ruuat, majoituksen ja ohjelman. Kuljetukset jokainen hoitaa itse. Leirille mahtuu yhteensä 8 perhettä. Perheleiri on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille. Omavastuut maksetaan kesäkuussa yhdistyksen tilille.

Tarkemmat ohjeet ja tiedot leiristä lähetämme osallistujille kesäkuun aikana.

Ilmoittautumiset 20.5.2018 mennessä.

 

Ilmoittautumiset perheleirille

  • Täytä ilmoittautumistiedot alle. Jos et saa vastausta kolmen päivän sisällä, ota yhteyttä järjestösihteeriin. Etusijalla perheleirille ovat ensikertalaiset.
  • Syötäthän yhteystietosi huolellisesti, jotta tarvittaessa voimme ottaa yhteyttä ilmoittautumiseen tai tapahtumaan liittyvissä asioissa.
  • Yhdistystoiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Ilmoita jos voit olla avuksi.
 

Vahvista ja lähetä