Luentosarja syksyllä 2022

Luentosarja syksyllä 2022 Tule mukaan kuuntelemaan asiantuntijoita ja keskustelemaan sen jälkeen vertaisten kanssa. Tuokiot järjestetään Teamsin kautta torstaisin klo 17.30-19. Linkki jaetaan ilmoittautuneille.  Luentojen päivämäärät ja aiheet: To 27.10. Henkilökohtainen apu. Puhuja Heta - henkilökohtaisten avustajien työnantajien liitto ry:stä To 10.11. Perinnöllisyys. Puhujana Harvinaiskeskus Norion perinnöllisyyshoitaja To 24.11. Naisten rakon ja suolen toimintaan liittyvät haasteet    Tuokio toteutetaan yhteistyössä Rusetti ry:n kanssa,                    Puhujana Minna Anttila, Wellspect HealthCaresta To 1.12. Kipu ja sen hoito. Puhuja Suomen Kipu ry:stä.  Ilmoittaudu mukaan www.lyhytkasvuiset.fi nettisivujen kautta. Lisätietoja järjestötyöntekijältä toimisto@lyhytkasvuiset.fi tai 044-0664885 (arkisin klo 11.30-16)

Voit esittää puhujille etukäteen kysymyksiä ilmoittautumislomakkeen kautta tai laittamalla sähköpostia järjestötyöntekijälle (toimisto@lyhytkasvuiset.fi).
Linkki lähetetään paria päivää ennen luentoa ilmoittautumislomakkeelle merkittyyn sähköpostiosoitteeseen.  


Tapahtumapalaute

*
*
*
*
*

Jos haluat mukaan toimintaan tai toivot, että sinuun ollaan yhteydessä, annathan yhteystietosi. Palautteen voi antaa myös nimettömänä, ja muutenkin kaikki palautteet käsitellään yhteystiedoista erikseen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.