Luentosarja syksyllä 2022

Luentosarja syksyllä 2022 Tule mukaan kuuntelemaan asiantuntijoita ja keskustelemaan sen jälkeen vertaisten kanssa.  Tuokiot järjestetään Teamsin kautta  torstaisin klo 17-18.30.  Linkki jaetaan ilmoittautuneille.   Luentojen päivämäärät ja aiheet: To 27.10. Henkilökohtainen apu. Puhuja Heta - henkilökohtaisten avustajien työnantajien liitto ry:stä To 10.11. Perinnöllisyys. Puhujana Harvinaiskeskus Norion perinnöllisyyshoitaja To 24.11. Naisten rakon ja suolen toimintaan liittyvät haasteet.  Tuokio toteutetaan yhteistyössä Rusetti ry:n kanssa, Puhujana Minna Anttila, Wellspect HealthCaresta To 1.12. Kipu ja sen hoito. Puhuja Suomen Kipu ry:stä.   Ilmoittaudu mukaan www.lyhytkasvuiset.fi nettisivujen kautta. Lisätietoja järjestötyöntekijältä toimisto@lyhytkasvuiset.fi  tai 044-0664885 (arkisin klo 11.30-16)

Voit esittää puhujille etukäteen kysymyksiä ilmoittautumislomakkeen kautta tai laittamalla sähköpostia järjestötyöntekijälle (toimisto@lyhytkasvuiset.fi).
Linkki lähetetään paria päivää ennen luentoa ilmoittautumislomakkeelle merkittyyn sähköpostiosoitteeseen.  


Ilmoittautuminen luentoihin

Täytä jokaisesta osallistujasta oma ilmoittautuminen. 

Henkilötiedot

*
*
*
*
*

Kaikista yhdistyksen tapahtumista on ilmoitus jäsenlehdessä, mutta lähetämme tietoa tapahtumista tai muista ajankohtaisista asioista tarvittaessa jakelulistalla. 

*

Tämä tapahtuma on maksuton mutta tarvitsemme tilastointia varten jäsenyystiedon. Lisäksi haluamme huomioida uudet kävijät tapahtumissamme.

 

*
*

Ilmoittautuminen eri luennoille

*
*

Kuvien julkaisu

*

Viestinnän ja vaikuttamistyön tueksi keräämme tietoja, mistä sait tietoja tästä tapahtumasta.

Nämä tiedot talletetaan nimettöminä, eikä niitä voi yhdistää muihin antamiisi vastauksiin.

*

Tietojen käsittely

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.