Nuorten leiri 5.-9.7.2022

Kesäleiri nuorille 12-17-vuotiaille ti 5.-la 9.7.2022 Urheiluopisto Kisakeskus Kullaanniemi 220 10420 Raasepori Leiri alkaa tiistaina 5.7. klo 11 ja päättyy lauantaina 9.7. lounaaseen. Ilmoittautumiset 19.6. mennessä nettisivujen www.lyhytkasvuiset.fi kautta. Paikkoja rajoitetusti, etusijalla ensikertalaiset. Maksu viimeistään 20.6., tarkemmat maksuohjeet lähetetään valituille. Omavastuu 20 €/jäsen, ei-jäsen 349 €. Ohjelmassa mm. ohjattuja tuokioita, mukavaa yhdessäoloa sekä paljon vertaistukea. Lisätietoja nuorisovastaava Taijalta tai järjestötyöntekijä Hennalta (puh 044-0664885) tai toimisto@lyhytkasvuiset.fi.

Leirimaksu sisältää majoituksen, ruokailut ja ohjelman. Teemme leirin aikana yhteistyötä perheleirin kanssa. 

Leirillä toki autamme toinen toisiamme mutta jos tarvitset henkilökohtaista avustajaa, niin huolehdithan sen hankkimisesta itse. Myös henkilökohtaiset avustajat tulee ilmoittaa mukaan alla olevan lomakkeen kautta. Yhdistys ei maksa henkilökohtaisten avustajien matka- osallistumis- tai majoituskuluja, mutta niiden maksamista voi tiedustella omasta kotikunnasta. 

 

Kesäleirin jälkeen järjestämme samassa paikassa koko perheen kesäjuhlan. Leiri loppuu lounaaseen ja sen jälkeen nuoret voivat osallistua perheensä kanssa kesäjuhlaan. Ilmoittautumiset kesäjuhlaan ko tapahtuman ilmoittautumislomakkeella. 


Ilmoittautuminen nuoren kesäleirille 5.-9.7.2022

Täytä jokaisesta osallistujasta oma ilmoittautuminen. 

Henkilötiedot

*
*
*
*
*
*
*

Kaikista yhdistyksen tapahtumista on ilmoitus jäsenlehdessä, mutta lähetämme tietoa tapahtumista tai muista ajankohtaisista asioista tarvittaessa jakelulistalla. 

*

Tapahtumissa on erilaiset hinnat jäsenille ja ei-jäsenille. Lisäksi haluamme huomioida uudet kävijät tapahtumissamme.

(Jäsenedun saadaksesi, sinun tulee olla yhdistyksen jäsen ilmoittautumishetkellä.)

*
*

Ruokailutiedot

*

Majoittautuminen


Apuvälineet

*

Leiriohjelma

*

Matkustaminen

*

Kuvien julkaisu

*

Viestinnän ja vaikuttamistyön tueksi keräämme tietoja, mistä sait tietoja tästä tapahtumasta.

Nämä tiedot talletetaan nimettöminä, eikä niitä voi yhdistää muihin antamiisi vastauksiin. 

*

Koronavirukseen liittyvät riskit

*

Tietojen käsittely

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.