Nuorten leiri 5.-9.7.2022

Kesäleiri nuorille 12-17-vuotiaille ti 5.-la 9.7.2022 Urheiluopisto Kisakeskus Kullaanniemi 220 10420 Raasepori Leiri alkaa tiistaina 5.7. klo 11 ja päättyy lauantaina 9.7. lounaaseen. Ilmoittautumiset 19.6. mennessä nettisivujen www.lyhytkasvuiset.fi kautta. Paikkoja rajoitetusti, etusijalla ensikertalaiset. Maksu viimeistään 20.6., tarkemmat maksuohjeet lähetetään valituille. Omavastuu 20 €/jäsen, ei-jäsen 349 €. Ohjelmassa mm. ohjattuja tuokioita, mukavaa yhdessäoloa sekä paljon vertaistukea. Lisätietoja nuorisovastaava Taijalta tai järjestötyöntekijä Hennalta (puh 044-0664885) tai toimisto@lyhytkasvuiset.fi.

Leirimaksu sisältää majoituksen, ruokailut ja ohjelman. Teemme leirin aikana yhteistyötä perheleirin kanssa. 

Leirillä toki autamme toinen toisiamme mutta jos tarvitset henkilökohtaista avustajaa, niin huolehdithan sen hankkimisesta itse. Myös henkilökohtaiset avustajat tulee ilmoittaa mukaan alla olevan lomakkeen kautta. Yhdistys ei maksa henkilökohtaisten avustajien matka- osallistumis- tai majoituskuluja, mutta niiden maksamista voi tiedustella omasta kotikunnasta. 

 

Kesäleirin jälkeen järjestämme samassa paikassa koko perheen kesäjuhlan. Leiri loppuu lounaaseen ja sen jälkeen nuoret voivat osallistua perheensä kanssa kesäjuhlaan. Ilmoittautumiset kesäjuhlaan ko tapahtuman ilmoittautumislomakkeella. 


Tapahtumapalaute

*
*
*
*
*

Jos haluat mukaan toimintaan tai toivot, että sinuun ollaan yhteydessä, annathan yhteystietosi. Palautteen voi antaa myös nimettömänä, ja muutenkin kaikki palautteet käsitellään yhteystiedoista erikseen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.