Apuvälinemessut Helsingin Messukeskuksessa 11.-13.5.2022

Apuvälinemessut on perinteisesti järjestetty joka toinen syksy Tampereella. Nyt ne siirtyivät koronan takia keväälle 2022 ja pidettäväksi Helsingissä. Tampereen apuvälinemessut ovat olleet perinteisesti Suomen suurin esteettömyyden tapahtuma kooten yhteen apuväline-, kuntoutus-, sosiaali- ja terveysalan palveluntarjoajat, ammattilaiset, opiskelijat ja asiakkaat. Kolmipäiväiset messut ovat perinteisesti keränneet yhteensä yli 10 000 osallistujaa. Siellä pääsee näkemään ja kokeilemaan kattavan valikoiman perinteisiä ja innovatiivisia arjen auttamisen välineitä kotiin, opintoihin ja töihin. Toivottavasti keväällä näemme vähintään yhtä upeat messut. 

Tule vapaaehtoiseksi tai vierailijaksi yhdistyksen messuosastolle 

Yhdistyksellä on messuilla oma osasto. Messut ovat oivallinen paikka tavoittaa lukuisia ammattilaisia ja opiskelijoita ja lisätä tietoisuutta lyhytkasvuisuudesta. Yhdistyksen pisteelle haetaan vapaaehtoisia jakamaan esitteitä ja muuta materiaalia sekä kertomaan yhdistyksestä ja lyhytkasvuisuudesta messuosallistujille.  

Haluatko auttaa lisäämään tietoisuutta lyhytkasvuisuudesta? - ilmoittaudu vapaaehtoiseksi  

Voit toimia vapaaehtoisesittelijänä yhtenä tai useampana päivänä. Vapaaehtoisesittelijät saavat koko tapahtuman aikana voimassa olevan henkilökohtaisen kulkuluvan messuille ja heille korvataan messulounas sekä kohtuulliset matkakulut. 

Lisätietoja järjestötyöntekijältä.