Vertaistukituokio 6.4.2021

Kaipaatko ajatuksien vaihtoa vertaisen kanssa, jolla on sama diagnoosi? Järjestämme toivotun vertaistukituokion  Teamsin kautta  ti 6.4. klo 18.  Jutellaan ensin yhdessä  ja jakaudutaan sitten pienryhmiin diagnoosin perusteella.  Ilmoittaudu viimeistään 4.4.  www.lyhytkasvuiset.fi -sivun kautta.  Lisätietoja voit kysyä  järjestötyöntekijältä 044 - 066 4885    tai Karitalta karita.karttunen@lyhytkasvuiset.fi

Tervetuloa vaihtamaan ajatuksia ja jakamaan vertaistukea. Tuokioon voi osallistua niin lyhytkasvuiset henkilöt kuin heidän vanhempansa. Pyydämme kirjaamaan diagnoosin ilmoittautumislomakkeelle, jotta voimme jakaa osallistujat sopiviin pienryhmiin. Ilmoittautumistietoja ei säilytetä tapahtuman jälkeen ja niitä käsittelevät vain tapahtuman järjestäjät. 


Ilmoittautuminen vertaistukituokioon 6.4.2021

Täytä jokaisesta osallistujasta oma ilmoittautuminen. 

Henkilötiedot

*
*
*
*
*
*

Tapahtumissa on erilaiset hinnat jäsenille ja ei-jäsenille. Lisäksi haluamme huomioida uudet kävijät tapahtumissamme.

*
*

Diagnoositiedot

Jaamme osallistujat pienryhmiin diagnoosin perusteella. Tarvittaessa samaan ryhmään voi tulla osallistujia muutamasta eri diagnoosista. 

*

Toiveita keskustelun aiheiksi


Kaikista yhdistyksen tapahtumista on ilmoitus jäsenlehdessä, mutta lähetämme tietoa tapahtumista tai muista ajankohtaisista asioista tarvittaessa jakelulistalla. 

*

Kuvien julkaisu

*

Tietojen käsittely

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


Tapahtumapalaute

*
*
*
*

Jos haluat mukaan toimintaan tai toivot, että sinuun ollaan yhteydessä, annathan yhteystietosi. Palautteen voi antaa myös nimettömänä, ja muutenkin kaikki palautteet käsitellään yhteystiedoista erikseen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.