Vuoden vapaaehtoisen äänestys

Vuoden vapaaehtoisen äänestys

Jokainen yhdistyksen jäsen voi äänestää yhden kerran. Muistathan kirjoittaa perustelut valinnallesi. 

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Yhdistyksen 35-vuotiskesäjuhlassa valittiin ensimmäistä kertaa yhdistyksen vuoden vapaaehtoinen ja hallitus pyrkii tekemään siitä perinteen. Ehdokkaiksi asetetaan vuoden aikana vastaavina aktiivisesti toimineet toiminnoista vastaavat, tapahtumia järjestäneet tai muuten yhdistyksen tapahtumiin vapaaehtoisia töitä tehneet esim. infotiskillä päivystäneet tai kokemusluentoja pitäneet.

Vaikka hallituslaisetkin käyttävät paljon vapaa-aikaansa yhdistystoiminnan pyörittämiseen ja saattavat hallituspestin lisäksi olla mukana järjestämässä erilaisia yhdistyksen aktiviteetteja, tällä kertaa päätettiin rajata luottamustoimessa olevat hallituslaiset äänestyksen ulkopuolelle. Myöskään samaa henkilöä ei valita peräkkäisinä vuosina Vuoden Vapaaehtoiseksi. Vuoden Vapaaehtoisen valinnassa halutaan nostaa esiin nimenomaan niitä kaikkia vapaaehtoistoimijoita, jotka tekevät erilaisia isompia tai pienempiä tehtäviä – tehtävän koosta riippumatta kaikki yhtä merkittäviä.

 

Ehdokkaat Vuoden Vapaaehtoiseksi

 1. Marianne Ailio, järjesti kevättapahtumassa lapsille ohjelmaa sekä oli mukana järjestämässä perheleiriä kesällä.
 2. Viola Haapanen on ollut apuna yhdistyksen tapahtumissa ja käynyt esittelemässä yhdistystä.
 3. Pasi Harju-Könnö on perinteisesti tuonut upean persoonansa yhdistyksen ständille Tampereen Apuvälinemessuilla ja toiminut siellä yhdistyksen edustajana ja esittelijänä.
 4. Marjo Heikkinen toimi vuoden aikana vertaistukijana.
 5. Heidi Korhonen, kv-vastaava
 6. Elina Kurvi, on käynyt pitämässä kokemustoimijaluentoja vuoden aikana. Lisäksi hän suunnitteli aluetapahtuman Lappeenrantaan.
 7. Eemeli Kuvaja on aloittanut miehille suunnatun toiminnan suunnittelun. Lisäksi hän järjesti Oulussa perheille suunnatun tapahtuman syksyllä.
 8. Henna Käyhkö on nettivastaavana luotettavasti suorittanut tarvittavat tehtävänsä, kuten osallistunut nettitiimin skype-kokouksiin ja päivittänyt nettisivuja niin, että nettitiedotus on menestyksekkäästi onnistunut.
 9. Arja Lankinen on järjestänyt senioreille toimintaa tapahtumien yhteydessä sekä heille kohdennetun viikonlopputapahtuman. Lisäksi Arja on käynyt pitämässä kokemustoimijavierailun keskussairaalassa.
 10. Helena Mäkelä ollut apuna yhdistyksen infotiskillä.
 11. Anu Mäki-Tulokas on tänäkin vuonna ollut mukana järjestämässä toimintaa Etelä-Suomen alueella, kuten Vantaan kevättapahtuman, Sightseeing-risteilyn Helsingissä ja risteilyn Tallinnaan.
 12. Ellen Nirhamo, on ollut suunnittelemassa ja toteuttamassa yhdistyksen 35v-juhlan heinäkuussa. Lisäksi hän on järjestänyt nuorille aikuisille mökkiviikonlopun ja toimintaa syystapahtumassa. Hän on myös huolehtinut uusista, ulkomaalaisista yhdistyksen jäsenistä.
 13. Tuula Nyberg suunnitteli aikuisten viikonlopun ja aluetapahtuman Jyväskylässä. Tuula on tehnyt useita kokemustoimijavierailuita vuoden aikana.
 14. Pia Ojala on auttanut jäsenlehden oikoluvussa, vaikka aikataulut ovat olleet tiukat aineistopäivän ja taiton välillä sekä toiminut apuna tapahtumissa mm. infotiskillä.
 15. Sirkka Paananen, on tuonut pitkäaikaista yhdistyskokemustaan toimijoiden tueksi.
 16. Tuija Pirttikoski on ollut aina valmiina auttamaan muita yleisavustajan roolissa yhdistyksen tapahtumissa.
 17. Reima Qvintus hoiti hyvin yhdistyksen jäsenrekisteriä ja oli mukana suunnittelemassa miehille suunnattua toimintaa vuodelle 2020.
 18. Sanna Salminen on ollut mukana yhdistyksen tapahtumissa infotiskillä sekä järjestämässä syystapahtumaa. Lisäksi hän on käynyt pitämässä kokemustoimijaluentoja vuoden aikana.
 19. Jenni Suhonen oli mukana auttamassa kesäjuhlassa.
 20. Tiia Tiistola kävi esittelemässä yhdistystä Invalidiliiton Harvinaiset haasteet -seminaarissa. Lisäksi hän esiintyi yhdistyksen kesäjuhlissa.
 21. Tiina Tuominen on auttanut jäsenlehden oikoluvussa, vaikka aikataulut ovat olleet tiukat aineistopäivän ja taiton välillä

Äänestä oma suosikkisi

Jokainen yhdistyksen jäsen voi äänestää yhtä ehdokasta ja kertoa lyhyet perustelut. Äänestäminen tapahtuu omalla nimellä nettilomakkeen kautta tai soittamalla järjestötyöntekijälle. Nimettömiä ääniä ei hyväksytä. Jos äänet menevät tasan, hallitus valitsee eniten ääniä saaneista henkilöistä Vuoden Vapaaehtoisen. Muutoin eniten ääniä saanut valitaan. Valinta ilmoitetaan yhdistyksen kevätkokouksen yhteydessä 15.8.

ÄÄNESTYS PÄÄTTYY SU 9.8.2020

Sanna Leppäjoki-Tiistola Lyhytkasvuiset ry:n hallituksen puolesta