Nuorten leiri 31.7.-4.8.2024

Tervetuloa Lyhytkasvuisten nuorten leirille. Leiri on tarkoitettu 12-17-vuotiaille. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pian. Ensikertalaiset ovat etusijalla. Leiri järjestetään Vierumäen urheiluopistolla 31.7.- 4.8.2024. Ohjelmassa mm: vertaistukea, uuden oppimista, mukavaa yhdessäoloa, pelejä, leikkejä ja paljon kaikkea muuta. Leiri alkaa ke 31.7. klo 13 ja su 4.8. sanomme noin klo 12 toisillemme “seuraavaan kertaan ”. Leirin jäsenhinta nuorilta 55 € (sisältää majoituksen, ruokailut ja ohjelman). Jäsenhinnalla osallistuminen edellyttää jäsenyyden voimassaoloa ilmoittautumishetkellä. Osallistuminen vahvistetaan ilmoittautumisen päätyttyä ja saat silloin maksuohjeet sähköpostitse. Lisätietoja nuorisovastaava Celinalta celina.kallio@lyhytkasvuiset.fi

Nuorten leiri on tarkoitettu 12-17-vuotiaille lyhytkasvuisille nuorille.  Etusijalla leirille ovat ensikertalaiset. Saat vahvistuksen osallistumisesta ilmoittautumisajan päätyttyä, samassa viestissä on myös maksuohjeet. 

Leirillä on ohjelmassa erilaisia toiminnallisia tuokioita, vertaistukea, uuden oppimista ja paljon muuta mukavaa touhua. 

Samassa paikassa pidetään perheleiri 1.-4.8. ja kaikille avoin kesätapahtuma 2.-4.8. Teemme yhteistyötä kummankin tapahtuman osallistujien kanssa. 

Ilmoittautuminen nuorten leirille 31.7.-4.8.2024

Täytä jokaisesta osallistujasta oma ilmoittautuminen. 

Henkilötiedot

Kaikista yhdistyksen tapahtumista on ilmoitus jäsenlehdessä, mutta lähetämme tietoa tapahtumista tai muista ajankohtaisista asioista tarvittaessa jakelulistalla. 

Saako sähköpostiosoitteesi ja/tai puhelinnumerosi lisätä yhdistyksen tiedotuslistalle? (Tietoja ei anneta ulkopuolisille ja tiedotuslistalta pääset pois ilmoittamalla asiasta järjestötyöntekijälle.) Pakollinen tieto

Tapahtumissa on erilaiset hinnat jäsenille ja ei-jäsenille. Lisäksi haluamme huomioida uudet kävijät tapahtumissamme.

(Jäsenedun saadaksesi, sinun tulee olla yhdistyksen jäsen ilmoittautumishetkellä.)

Oletko Lyhytkasvuiset ry:n jäsen? (Pakollinen tieto)
Oletko uusi kävijä yhdistyksen tapahtumissa? (Pakollinen tieto)

Ruokailutiedot

Onko sinulla ruoka-aineallergioita tai jokin erityisruokavalio? (Pakollinen tieto)

Majoittautuminen

Majoitustiedot (Pakollinen tieto)
Majoituksen lisätiedot

Apuvälineet

Minulla on seuraavat apuvälineet mukanani: (Pakollinen tieto)

Leiriohjelma

Uimataito: (Pakollinen tieto)

Matkustaminen

(Yhdistys ei takaa, että pääset matkustamaan kimppakyydillä. Se riippuu muista osallistujista.)

Kimppakyydit voivat mahdollistaa jollekin osallistumisen. Lisäksi ne tekevät matkanteosta edullisempaa ja ekologisempaa - ilmoita jos olet kiinnostunut. (Pakollinen tieto)

Kuvien julkaisu

Huom! Tapahtumassa otettava ryhmäkuva julkaistaan jäsenlehdessä, netissä ja somessa. Kuva myös säilytetään tapahtuman jälkeen. Tulemalla ryhmäkuvaan annat luvan tähän. Muiden kuvien suhteen voit antaa luvan alla olevista vaihtoehtoista. (Pakollinen tieto)

Viestinnän ja vaikuttamistyön tueksi keräämme tietoja, mistä sait tietoja tästä tapahtumasta.

Nämä tiedot talletetaan nimettöminä, eikä niitä voi yhdistää muihin antamiisi vastauksiin. 

Sain tietää tästä tapahtumasta (Pakollinen tieto)

Tietojen käsittely

Täyttämällä tämän lomakkeen, suostut antamaan yllä olevat tiedot ruokailuvarauksia sekä muita tapahtumajärjestelyjä varten. Tiedot hävitetään tapahtuman jälkeen. Kuittaathan suostumuksesi valitsemalla kyllä. (Pakollinen tieto)