Nuorten leiri 31.7.-4.8.2024

Tervetuloa Lyhytkasvuisten nuorten leirille. Leiri on tarkoitettu 12-17-vuotiaille. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pian. Ensikertalaiset ovat etusijalla. Leiri järjestetään Vierumäen urheiluopistolla 31.7.- 4.8.2024. Ohjelmassa mm: vertaistukea, uuden oppimista, mukavaa yhdessäoloa, pelejä, leikkejä ja paljon kaikkea muuta. Leiri alkaa ke 31.7. klo 13 ja su 4.8. sanomme noin klo 12 toisillemme “seuraavaan kertaan ”. Leirin jäsenhinta nuorilta 55 € (sisältää majoituksen, ruokailut ja ohjelman). Jäsenhinnalla osallistuminen edellyttää jäsenyyden voimassaoloa ilmoittautumishetkellä. Osallistuminen vahvistetaan ilmoittautumisen päätyttyä ja saat silloin maksuohjeet sähköpostitse. Lisätietoja nuorisovastaava Celinalta celina.kallio@lyhytkasvuiset.fi

Nuorten leiri on tarkoitettu 12-17-vuotiaille lyhytkasvuisille nuorille.  Etusijalla leirille ovat ensikertalaiset. Saat vahvistuksen osallistumisesta ilmoittautumisajan päätyttyä, samassa viestissä on myös maksuohjeet. 

Leirillä on ohjelmassa erilaisia toiminnallisia tuokioita, vertaistukea, uuden oppimista ja paljon muuta mukavaa touhua. 

Samassa paikassa pidetään perheleiri 1.-4.8. ja kaikille avoin kesätapahtuma 2.-4.8. Teemme yhteistyötä kummankin tapahtuman osallistujien kanssa. 

Ilmoittautuminen on päättynyt.