Vuoden vapaaehtoisen äänestys

Vuoden Vapaaehtoiseksi valittiin Pasi Harju-Könnö

 

Yhdistyksen 35-vuotiskesäjuhlassa julkistettiin ensimmäistä kertaa yhdistyksen vuoden vapaaehtoinen ja siitä on toivottu perinnettä. Nyt ehdokkaina olivat vuoden 2019 aikana yhdistyksen toiminnoissa mukana olleet, ja vuoden vapaaehtoiseksi haettiin nimenomaan kyseenomaisen vuoden aikana aktiivisuutta osoittanutta toimijaa.

Koska yleisöäänestyksen äänet menivät tasan, hallitus piti keskuudessaan pisteäänestyksen yleisöääniä saaneiden ehdokkaiden kesken. Hallituksen äänestyksessä Pasi sai eniten sekä ääniä että pisteitä. Vuoden Vapaaehtoinen julkistettiin yhdistyksen kevätkokouksessa. Vielä kerran, Pasille onnittelut valinnasta Vuoden Vapaaehtoiseksi!

Äänestäneiltä pyydettiin myös perusteluita valintaan. Yksi perusteista oli, kuinka Pasi vuonna 2019 ilmoittautui jälleen vapaaehtoiseksi yhdistyksen ständille Apuvälinemessuille, kuten hän on tehnyt aiemminkin. Tampereen Apuvälinemessut keräävät yli 10 000 kävijää ja sitä kautta tulee lukuisia henkilökohtaamisia sekä saadaan yleisesti näkyvyyttä yhdistykselle ja levitettyä tietoutta. Messujen vaikutus kantaa myös pidemmälle ja saattaa poikia esimerkiksi yhteydenottoja vuoden tai useammankin kuluttua. Onkin äärettömän tärkeää, että yhdistyksen messuständille saadaan vapaaehtoisia, ja hienoa että Pasi ja hänen kaltaisensa ilmoittautuvat ja hoitavat homman. Lisäksi Pasi järjesti vapaaehtoisena 2019 syystapahtumaan ohjelmanumeron, eikä tämäkään ole ensimmäinen kerta.

Lisäksi yleisesti Pasin toiminnasta yhdistyksen hyväksi välittyy vahvasti se, että hän ajattelee laajasti yhdistyksen jäseniä, uusia ja vanhoja. Pasilla on kannustava, luotettava ja positiivinen asenne, jolla hän vetää ihmisiä puoleensa. Pasi on ollut muutenkin valmiina ideoimaan ja olemaan mukana yhdistyksen eri toiminnassa, kun häntä on pyydetty mukaan. Pasi on vuosien ajan tuonut ansiokkaasti miesnäkökulmaakin lyhytkasvuisten asioihin ja toivottavasti esimerkillään rohkaisee muitakin miehiä yhdistyksen toimintaan.

Lyhytkasvuiset ry:n hallituksen puolesta puheenjohtaja Sanna Leppäjoki-Tiistola