Toimijakoulutus 23.-24.1.2021

Toimijakoulutus 2021! Kaikille yhdistyksen toimijoille tarkoitettu koulutus järjestetään 23.-24.1.2021  Kiipulassa, Turengissa.   (Kiipulantie 507, 14200 Turenki)  Koulutuksessa harjoitellaan uusia työkaluja (esim Teams),  suunnitellaan tapahtumia ja käydään läpi ajankohtaisia yhdistysasioita. Koulutus on maksuton ja sisältää majoituksen sekä ruokailut.  Matkakulut korvataan. Majoitus kahden hengen huoneissa. Kysy tarvittaessa kuljetusta Hämeenlinnasta Turenkiin järjestötyöntekijältä.  Ilmoittaudu viimeistään 4.1.2021. nettisivujen kautta www.lyhytkasvuiset.fi   tai  järjestötyöntekijälle puh. 044 0664885

Koulutuksessa tutustutaan uusiin työkaluihin samalla, kun suunnitellaan pienryhmissä tulevan vuoden tapahtumia. Lisäksi käymme läpi yhdistyksen ajankohtaisia asioita. Koulutus soveltuu kaikille yhdistyksen toimijoille. 

Seuraamme paikallisten terveysviranomaisten määräyksiä ja ohjeita koronaviruksen osalta. Turvallisuusasiat on otettu huomioon tapahtumaa suunniteltaessa ja koulutukseen voi halutessaan osallistua myös etänä. 

Koulutuspaikkana toimii Kiipula Guest House ja Kiipulan ammattiopisto. https://www.kiipula.fi/guest-house/

Koulutus alkaa lauantaina klo 11 ja päättyy sunnuntaina klo 14. 

Suosittelemme, että otat mukaan koulutukseen oman läppärin tai tabletin. Huolehdithan, että sinulla on yhdistyksen 0365-tunnukset ja pääset kirjautumaan yhdistyksen Teams-sovellukseen. Tunnuksista voit kysyä Sanna Leppäjoki-Tiistolalta.

Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 4.1.2021.