Tunne oikeutesi -edunvalvontakoulutus 3.-5.9.2021

Tunne oikeutesi  opiskelu- ja työelämässä    -edunvalvontakoulutus  pe-su 3.-5.9.2021  Sokos Hotel Alexandra  Hannikaisenkatu 35, 40100 Jyväskylä  Aiheina:  -kohtuulliset mukautukset  -työllistymisen tuet  - esteiden poistaminen  - yrittäjän tarina  - hakemuksien täyttäminen  Puhujina mm. Anni Kyröläinen, Sinikka Winqvist ja Pirjo Virkkunen  -Koulutus tarkoitettu yhdistyksen jäsenille, joille opiskelu tai työelämään siirtyminen on ajankohtaista.  - koulutus ja majoitus on maksuton, matkakuluja korvataan  Ilmoittautuminen nettisivujen www.lyhytkasvuiset.fi kautta viimeistään 8.8.2021.  Lisätietoja järjestötyöntekijä Henna Ylitoloselta  puh 044-066 4885 arkisin klo 11.30-16.00

Seuraamme Suomen hallituksen, aluehallintovirastojen ja paikallisten sairaanhoitopiirien ohjeistuksia ja määräyksiä koskien voimassa olevia rajoituksia. Tapahtumia voidaan tarvittaessa siirtää, perua tai järjestää vaihtoehtoisella tavalla esimerkiksi etäyhteyden avulla. Huolehdimme yhdistyksenä turvaväleistä ja muista tarpeellisista turvatoimista. Kun osallistut tapahtumaan, huolehdithan myös itse maskin käytöstä, käsihygieniasta ja turvaväleistä. Osallistuthan tapahtumiin vain jos sinulla ei ole koronatartuntaan viittaavia oireita eikä tiedossasi ole altistumista koronavirukselle viimeisen 14 vuorokauden aikana.


Ilmoittautuminen Tunne oikeutesi -edunvalvontakoulutukseen

Täytä jokaisesta osallistujasta oma ilmoittautuminen. 

Henkilötiedot

*
*
*
*
*

Kaikista yhdistyksen tapahtumista on ilmoitus jäsenlehdessä, mutta lähetämme tietoa tapahtumista tai muista ajankohtaisista asioista tarvittaessa jakelulistalla. 

*

Tapahtumissa on erilaiset hinnat jäsenille ja ei-jäsenille. Lisäksi haluamme huomioida uudet kävijät tapahtumissamme.

*
*

Ruokailutiedot

*

Majoittautuminen

*

Apuvälineet


Matkustaminen

*

Kuvien julkaisu

*

Koronavirukseen liittyvät riskit

*

Tietojen käsittely

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.