Kesäleiri nuorille 19.-22.7.2021

KESÄLEIRI  NUORILLE  12-17-vuotiaille  19.-22.7.2021  Liikuntakeskus Pajulahti  PAJULAHDENTIE 167,  15560 NASTOLA  Leiri alkaa ma klo 11 ja päättyy to klo 17.  Leirin omavastuu 30 € / jäsen (188 €/ei-jäsen). Hinta sisältää ohjelman sekä täysihoidon. Ilmoittautuneet pääsevät vaikuttamaan leirin ohjelmaan.  Ilmoittautumiset 27.6. mennessä nettisivujen  www.lyhytkasvuiset.fi kautta. Paikkoja rajoitetusti.  Maksu viimeistään 27.6. yhdistyksen  tilille FI15 5730 0820 8414 31.  Käytä maksaessa viitenumeroa 1 90721 30614.  Teemme leirillä yhteistyötä perheleirin kanssa.  Lisätietoja nuorisovastaava Taijalta tai  järjestötyöntekijä Hennalta (puh 044-0664885).

Seuraamme Suomen hallituksen, aluehallintovirastojen ja paikallisten sairaanhoitopiirien ohjeistuksia ja määräyksiä koskien voimassa olevia rajoituksia. Tapahtumia voidaan tarvittaessa siirtää, perua tai järjestää vaihtoehtoisella tavalla esimerkiksi etäyhteyden avulla. Huolehdimme yhdistyksenä turvaväleistä ja muista tarpeellisista turvatoimista. Kun osallistut tapahtumaan, huolehdithan myös itse maskin käytöstä, käsihygieniasta ja turvaväleistä. Osallistuthan tapahtumiin vain jos sinulla ei ole koronatartuntaan viittaavia oireita eikä tiedossasi ole altistumista koronavirukselle viimeisen 14 vuorokauden aikana.


Ilmoittautuminen Nuorten kesäleirille 

Täytä jokaisesta osallistujasta oma ilmoittautuminen. 

Henkilötiedot

*
*
*
*
*
*
*

Kaikista yhdistyksen tapahtumista on ilmoitus jäsenlehdessä, mutta lähetämme tietoa tapahtumista tai muista ajankohtaisista asioista tarvittaessa jakelulistalla.

*

Kaikki ovat tervetulleita tapahtumiin. Hinnat ovat erilaiset jäsenille ja ei-jäsenille. Lisäksi haluamme huomioida uudet kävijät tapahtumissamme.

(Jäsenedun saadaksesi, sinun tulee olla yhdistyksen jäsen ilmoittautumishetkellä.)

*
*

Ruokailutiedot

*

Majoittautuminen ja apuvälineet

*

Leiriohjelma

*

Matkustaminen

Kimppakyydit voivat mahdollistaa jollekin osallistumisen. Lisäksi ne tekevät matkanteosta edullisempaa ja ekologisempaa.

*

Kuvien julkaisu

*

Koronavirukseen liittyvät riskit

*

Tietojen käsittely

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.