Perheiden kesäleiri 19.-22.7.2021

Kesäleiri lapsiperheille!  19.-22.7.2020 Liikuntakeskus Pajulahti Pajulahdentie 167 15560 NASTOLA  Leiri tarkoitettu ensisijaisesti perheille,  joissa on alle 12 -vuotias, lyhytkasvuinen lapsi.  Luvassa mukavaa yhdessä tekemistä kanssa, ohjattuja lajikokeiluja ja vertaistukea. Ilmoittautuneet voivat vaikuttaa lajien valintaan. Teemme yhteistyötä nuortenleirin kanssa.  Leiri alkaa maanantaina klo 11 ja päättyy torstaina klo 14.  Yöpyminen 2-3 hengen huoneissa. Hinta sisältää majoituksen, kaikki ruokailut ja ohjelman.  Etusijalla ensikertalaiset (paikkoja rajoitetusti).  ilmoittautuminen nettisivujen www.lyhytkasvuiset.fi kautta viimeistään 27.6.2021  Hinnat jäseniltä:  50 €/ aikuiset  30 € / lapset (6-16v)  Hinnat ei-jäseniltä:  255 €/ aikuiset  179 € / lapset (6-16v)   Leirille valituille lähetetään maksuohjeet sähköpostitse. Leiri maksetaan etukäteen yhdistyksen tilille.   Lisätietoja voit kysyä Linda Kouvalta puh.  0503374734 ja Katriina Norringilta puh. 0443003790.

Seuraamme Suomen hallituksen, aluehallintovirastojen ja paikallisten sairaanhoitopiirien ohjeistuksia ja määräyksiä koskien voimassa olevia rajoituksia. Tapahtumia voidaan tarvittaessa siirtää, perua tai järjestää vaihtoehtoisella tavalla esimerkiksi etäyhteyden avulla. Huolehdimme yhdistyksenä turvaväleistä ja muista tarpeellisista turvatoimista. Kun osallistut tapahtumaan, huolehdithan myös itse maskin käytöstä, käsihygieniasta ja turvaväleistä. Osallistuthan tapahtumiin vain jos sinulla ei ole koronatartuntaan viittaavia oireita eikä tiedossasi ole altistumista koronavirukselle viimeisen 14 vuorokauden aikana.


Ilmoittautuminen lapsiperheiden kesäleirille

Täytä jokaisesta osallistujasta oma ilmoittautuminen. 

Henkilötiedot

*
*
*
*
*
*

Kaikista yhdistyksen tapahtumista on ilmoitus jäsenlehdessä, mutta lähetämme tietoa tapahtumista tai muista ajankohtaisista asioista tarvittaessa jakelulistalla.

*

Kaikki ovat tervetulleita tapahtumiin. Hinnat ovat erilaiset jäsenille ja ei-jäsenille. Lisäksi haluamme huomioida uudet kävijät tapahtumissamme.

(Jäsenedun saadaksesi, sinun tulee olla yhdistyksen jäsen ilmoittautumishetkellä.)

*
*

Ruokailutiedot

*

Majoittautuminen ja apuvälineet

*

Leiriohjelma


Matkustaminen

Kimppakyydit voivat mahdollistaa jollekin osallistumisen. Lisäksi ne tekevät matkanteosta edullisempaa ja ekologisempaa.

*

Kuvien julkaisu 

*

Koronavirukseen liittyvät riskit

*

Tietojen käsittely

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.