Syystapahtuma ja -kokous 29.-31.10.2021

Tarkempi ohjelma alla

Kutsu syyskokoukseen 30.10.2021

PDF-tiedosto2021-LKry-syyskokouskutsu.pdf (107 kB)
Kutsu syyskokoukseen 30.10.2021

Yhdistyksen syystapahtuma Nokialla 29.-31.10.2021

Tapahtumainfo

Perjantai

Klo 16-18 yhdistyksen infotiski avoinna
Piipahda ilmoittautumassa tapahtumaan ja saat viime hetken vinkit viikonlopun ohjelmasta. Voit myös kysyä yhdistyksen toiminnasta tai tuoda ideoita tuleviin tapahtumiin.  

Klo 18 opastettu vierailu Nokian panimolla K-18. Ennakkoilmoittautuminen.
Panimokierroksella tutustutaan Nokian Panimon historiaan, oluen valmistukseen, oluen raaka-aineisiin, tuotantotiloihin sekä tietysti oman talon tuotteisiin (oluet, siiderit ja virvoitusjuomat). Vierailu on täysi-ikäisille. Omavastuu jäsenille panimokierros 5€/hlö, yhteiskuljetus 5€/hlö.

Klo 18–20 ja klo 20-22 yhteinen illanvietto kylpylän ravintolassa Little Italyssa. Ennakkoilmoittautuminen.
Tutustutaan toisiimme ja nautitaan yhdessä hyvää pizzaa omavalintaisilla täytteillä (Fantasia-pizza).
Mukaan ehtii myös panimovierailun jälkeen. Valitse ilmoittautuessa monelta olet tulossa, rajallinen paikkamäärä.
Omavastuu: jäsenille 0€/hlö kun ilmoittaudut viimeistään 30.9.2021, 15 €/hlö kun ilmoittaudut ja maksat omavastuun viimeistään 14.10.2021.
Ei-jäsenet: 15,90 €/hlö

Lauantai

 

klo 10.30-11 rytminen liikuntatuokio Pyhäjärvisalissa

Liikkeet on mahdollista tehdä istuen tai seisten

klo 11-12 vertaistukipaja Pyhäjärvisalissa

Tule vaihtamaan ajatuksia muiden vertaisten kanssa

klo 11-12 Lapsille ja nuorille omaa ohjelmaa yhdistykselle varatussa lastentilassa

klo 13-15 mahdollisuus käydä uimassa kylpylässä.
Kylpylän käyttö kuuluu huonehintaan, päiväkävijät maksavat kylpylämaksun omatoimisesti kylpylässä.

klo 13-15 kohtaamispaikka Pyhäjärvisalissa
Jos et jaksa polskia kylpylässä, tule kohtaamispaikkaan hörppäämään kuppi kahvia tai teetä ja kurkkaamaan, onko siellä muita yhdistyksen jäseniä.

klo 14-18 lastenhoito
Voit osallistua syyskokoukseen ja hengähtää hetken jättämällä lapset leikkimään lastenhoitajien kanssa. Lastenhoito on järjestetty ennakkoon ilmoittautuneille yli 3-vuotiaille lapsille yhdistyksen varaamassa tilassa. Alle 3-vuotiaille oma aikuinen mukaan.

klo 15-17 yhdistyksen syyskokous Pyhäjärvisalissa
Tule vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan ja valitsemaan mm. uusia hallituksen jäseniä. Lue lisää erillisestä kokouskutsusta.

klo 17-18 kohtaamispaikka Pyhäjärvisalissa
Syyskokouksen ja illallisen välissä mahdollista kohtaamispaikassa jutustella muiden yhdistyksen jäsenien kanssa.

Klo 18 ryhmäkuva ja illallinen ravintola La Luna. Ennakkoilmoittautuminen
Menu: skagenmoussea, vuohenjuusto-moussea, paputzatzikia, salaattibuffet, päivän keitto, paistettua kananrintaa ja herkkusieniä marsala-kastikkeessa, lämminsavustettua lohta ja ruohosipuli-voikastiketta, kasviskoftapihvejä ja chilimajoneesia, persiljaperunoita,
juustokakkua ja mansikkamelbaa

Hinnat jäsenille 0 €/hlö jos olet ilmoittautunut ja maksanut omavastuun viimeistään 30.9.2021, 15 €/hlö, jos olet ilmoittautunut ja maksanut omavastuun 14.10.2021.
Ei-jäsenet: aikuiset 30 €, 3–13 - vuotiaat 15 €

Yhteistä ohjelmaa illallisen jälkeen.
Illallisen jälkeen lapsille ja nuorille omaa ohjelmaa omassa tilassa. Varustaudu halutessasi naamiaisasulla ja tule nauttimaan jännittävästä diskosta.

Sunnuntai

Mahdollisuus käydä kylpylässä

Klo 10-12 hallituksen uusien ja vanhojen jäsenien tapaaminen.

Nuorten oma ohjelma

Lauantaina illalla on luvassa Halloween-teemalla oleva disko. Ota mukaan naamiaisasu ja tule koristelemaan tila jännittävää diskoa varten yhdessä muiden nuorten kanssa.
Lisätietoja nuorille kohdennetusta ohjelmasta voit kysyä nuorten Snapchat-ryhmässä nuorisovastaavalta sekä soittamalla tai laittamalla sähköpostia järjestötyöntekijälle.

Majoittuminen

Standard-luokan huoneet:
Yhden hengen huone 120 €/vrk
Kahden hengen huone 140 €/vrk
Kolmen hengen huone 160 €/vrk
Neljän hengen huone 180 €/vrk
Lemmikkilisä 20€/vrk
Invahuoneita varattavissa 5 kpl.

Huonehintaan kuuluu kylpylän vapaa käyttö.

Huoneet varataan ilmoittautumisen yhteydessä yhdistyksen ilmoittautumislomakkeen kautta. Majoitus maksetaan itse hotellille. Alle 18-vuotiaat voivat majoittua vain huoltajan kanssa.

Hotellille sisäänkirjautuminen alkaa klo 15.00. Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.

Nokian (4 km) sekä Tampereen rautatieasemalta ja linja-autoasemalta (22 km) järjestetään yhdistyksen yhteiskuljetus, jos tarve ja aikataulu on kerrottu ilmoittautumisen yhteydessä.

Katso sijainti ja muita lisätietoja hotellista klikkaamalla tästä Scandicin sivuille.

Avustajat

Yhdistys järjestää tapahtumaan yleisavustajia tarpeen mukaan. Ilmoitathan avustustarpeesi ilmoittautumisen yhteydessä. Yleisavustajilta saa apua esim. matkatavaroiden kantamisessa ja ruokailuissa.

Henkilökohtainen avustaja tulee järjestää itse. Yhdistys ei maksa henkilökohtaisten avustajien mahdollisia matka-, osallistumis- tai majoituskuluja vaan ne kuuluvat oman kunnan vammaispalvelun korvattavaksi.

Syystapahtuman matkakulukorvauksien hakeminen

Yhdistys maksaa matkakuluja jäsenilleen harkinnanvaraisesti. Jäsenten matkakulut valtakunnallisiin tapahtumiin maksetaan edellyttäen osallistumista sääntömääräiseen kokoukseen, vähentäen hallituksen jälkikäteen tapahtumakohtaisesti määrittelemä omavastuu, joka riippuu hakemusten kokonaismäärästä (suositaan %-osuutta). Matkakuluhakemus tulee jättää viimeistään 30.11.2021

Ilmoittautuminen sivun lopussa olevalla lomakkeella

Earlybird-hinnat ovat voimassa, kun ilmoittaudut ja maksat omavastuut viimeistään 30.9.2021. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 14.10.2021.

Huom. Ilmoittautumiset tarvitaan myös päiväkävijöistä ja ei-jäsenistä!

Jäsenyys ja sen tuomat edut katsotaan ilmoittautumispäivän mukaan. Mikäli et ole täysin varma, oletko itse tai muut ilmoittamasi henkilöt yhdistyksen jäseniä, ota hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisajan päättymistä yhteyttä yhdistyksen järjestötyöntekijään Toimimalla ajoissa vähennät tapahtumaa järjestävien vapaaehtoistoimijoiden työmäärää ratkaisevasti.

Maksaminen

Earlybird-hinnat ovat voimassa, kun ilmoittaudut ja maksat omavastuut viimeistään 30.9.2021. Muutoin ilmoittautumiset ja omavastuut on hoidettava viimeistään 14.10.2021.
Omavastuut maksetaan yhdistyksen tilille FI1557300820841431 viitenumerolla 281 02021 30555

Koko tapahtumalla on yksi yhteinen viitenumero, voit siis koota kaikki maksusi yhteen ja maksaa kerralla. Viestikenttään voit kirjoittaa, kenen maksusta on kyse ja mitä maksat. Viitenumero on kuitenkin pakollinen tieto. Mikäli emme saa maksua ajoissa, ilmoittautuminen ko. ohjelmaan peruuntuu.

Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia. Peruutukset tulee tehdä ennen tapahtuman alkua. Veloitamme järjestelyistä aiheutuneet kulut, jos tehtyihin varauksiin tulee muutoksia, eikä niistä ole ilmoitettu etukäteen järjestötyöntekijälle.

Korona

Seuraamme Suomen hallituksen, aluehallintovirastojen ja paikallisten sairaanhoitopiirien ohjeistuksia ja määräyksiä koskien voimassa olevia rajoituksia. Tapahtumia voidaan tarvittaessa siirtää, perua tai järjestää vaihtoehtoisella tavalla esimerkiksi etäyhteyden avulla. Huolehdimme yhdistyksenä turvaväleistä ja muista tarpeellisista turvatoimista. Kun osallistut tapahtumaan, huolehdithan myös itse maskin käytöstä, käsihygieniasta ja turvaväleistä. Osallistuthan tapahtumiin vain, jos sinulla ei ole koronatartuntaan viittaavia oireita eikä tiedossasi ole altistumista koronavirukselle viimeisen 14 vuorokauden aikana.

Lisätiedot

Lisätietoja voit kysyä myös järjestötyöntekijältä puh 044 066 4885 (arkisin klo 11.30-16)Ilmoittautuminen syystapahtumaan 2021

Täytä jokaisesta osallistujasta oma ilmoittautuminen. 

Henkilötiedot

Yhteystiedot tarvitaan, jotta voimme tarvittaessa olla yhteydessä ilmoittautumiseenne ja tapahtumaan liittyvissä asioissa.

*
*
*
*
*

Kaikista yhdistyksen tapahtumista on ilmoitus jäsenlehdessä, mutta lähetämme tietoa tapahtumista tai muista ajankohtaisista asioista tarvittaessa jakelulistalla.

*

Kaikki ovat tervetulleita tapahtumiin. Hinnat ovat erilaiset jäsenille ja ei-jäsenille. Lisäksi haluamme huomioida uudet kävijät tapahtumissamme.

(Jäsenedun saadaksesi, sinun tulee olla yhdistyksen jäsen ilmoittautumishetkellä.)

*
*

Ruokailutiedot

*

Majoittautuminen ja apuvälineet

*
*
*

Ohjelmiin ilmoittautuminen

*
*
*
*
*

Matkustaminen

Kimppakyydit voivat mahdollistaa jollekin osallistumisen. Lisäksi ne tekevät matkanteosta edullisempaa ja ekologisempaa.

*

Liikkumisesteisille voidaan järjestää nouto paikkakunnan asemilta vain, jos tarve sekä saapumis- ja lähtöajat on ilmoitettu etukäteen tämän ilmoittautumisen yhteydessä.


Vapaaehtoiseksi tapahtumaan

Tapahtumissa tarvitaan vapaaehtoisia auttamaan infotiskillä sekä yleisavustajina. Auttamalla mahdollistat omalta osaltasi tapahtuman onnistumisen. 

*
*

Kuvien julkaisu ja tietojen käsittely

*

Koronavirukseen liittyvät riskit

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.