Yhdistyksen syyskokous ja syystapahtuma 6.-8.11.2020

Syystapahtuman paikkana Holiday Club Katinkulta
Katinkullantie 15, 88610 Vuokatti

Perjantai 6.11.2020 Klo 19-21 Jutustelua, tutustumista ja yhteistä puuhaa kaiken ikäisille. Ilmoittautuneille tarjolla iltapalaa. Lauantai 7.11.2020 klo 10-12 perheille aikaa vierailla hotellin kylpylässä. Nuorille pakohuone Vuokatissa klo 11-12. Aikuisille ja senioreille klo 10-12 seksuaalisuustuokio, vetäjänä Tanja Roth. Infotiski avoinna klo 9.30-12. Lastenhoitajat paikalla klo 13-18. Nuorille klo 13-15  seksuaalisuustuokio, vetäjänä Tanja Roth. Perheille, aikuisille ja senioreille vertaistukituokio klo 14-15. Alussa yhteinen osio Lyhty-tutkimuksesta.  Infotiski auki klo 13-14. Kirstu-etäpakopeli klo 13-15. Syyskokous klo 15-17. Ryhmäkuva ja illallinen klo 18. Ilta jatkuu yökerhossa klo 20-22, esiintyjänä Sauli & Ekstaasi. Sunnuntaian 8.11. SuperPark kaikille klo 10-13. Messu Vuokatin kirkossa, pappina Maria Niinivaara. Klo 10.30-11.30 hallituksen uusille ja vanhoille jäsenille kokous.
SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUSKUTSU Toivotamme kaikki yhdistyksen jäsenet tervetulleiksi kuuntelemaan ja vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan. Jokaisella 15 vuotta täyttäneellä jäsenellä on puhe- ja äänioikeus.  Aika: Lauantai 7.11.2020 klo 15-17		 Paikka: Holiday Club Katinkulta, Katinkullantie 15, Vuokatti Työjärjestys  1.	Kokouksen avaus 2.	Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat 3.	Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4.	Vahvistetaan kokouksen työjärjestys 5.	Jäsenmaksut seuraavalle vuodelle 6.	Talousarvio seuraavalle vuodelle 7.	Toimintasuunnitelma seuraavalle vuodelle 8.	Kokouskutsujen ja muiden tiedonantojen toimittaminen jäsenistölle 9.	Puheenjohtajan valinta seuraavalle vuodelle 10.	Johtokunnan jäsenten valinta erovuoroisten tilalle 11.	Valitaan kaksi (2) varsinaista ja kaksi (2) varatilintarkastajaa tarkastamaan seuraavan vuoden tilejä ja hallintoa 12.	Muut mahdollisesti esille tulevat asiat 13.	Kokouksen päättäminen  Tervetuloa! Lyhytkasvuiset – Kortväxta ry / Johtokunta

Lisätietoja ohjelmista

Tanja Rothin seksuaalisuustuokiot

Seksuaalisuus on tärkeä osa jokaista ihmistä, mutta siitä voi olla vaikeaa puhua. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan seksuaalisuuteen liittyvistä aiheista ja turvataidoista terapeutti Tanja Rothin johdolla. Tanjalla on pitkä kokemus seksuaalineuvonnasta, -ohjauksesta ja -koulutuksesta.

”Jokainen ihminen on erityinen ja arvokas, kahta samanlaista ei ole olemassa"

Tuokioon voivat osallistua kaikki, eikä väliä ole pituudella, sukupuolella tai seksuaalisella suuntautumisella. 

Voit lähettää Tanjalle etukäteen keskustelun aiheita tai kysymyksiä osoitteeseen terapiaroth@gmail.com tai puhelimitse 044 230 3594. Hän ottaa asiat esille siten, että kysyjän henkilöllisyys ei tule ilmi. Keskustelutuokio on turvallinen ja voit jutella luottamuksellisesti asioista. Lisää aiheesta ja Tanjasta voit lukea hänen nettisivuiltaan www.tasapainoiseksi.fi/

 

Nuorten Escape room

Mission: Escape Train

Lähde muiden nuorten kanssa kokeilemaan saatteko ratkaistua pakohuoneen pulmat.

”Heräätte junasta, joka on matkalla kohti Missisippiä. Juna on koko ajan liikkeessä ja tehtävänänne on saada juna pysähtymään ennen kuin se suistuu raiteiltaan. Aikaa tähän on korkeintaan tunti.

Onnistutteko pysäyttämään junan ja pakenemaan ajoissa?”

Huoneessa olevat vihjeet on laitettu siten, että kaikki ylettävät niihin.

Paikkoja rajoitetusti, pelaajamäärä on 2-8 henkilöä.

Ennakkoilmoittautuminen. Ei omavastuuta.

Pakohuone on Vuokatin SuperParkin yhteydessä. (Linturinteenkatu 1, 88610 Vuokatti)

https://govuokatti.fi/palvelut/escape-room/

Siirtyminen hotellilta tehdään tarvittaessa yhteiskuljetuksena.

 

Kirstu pakopeli

Pidätkö pulmien ratkaisemisesta? Tule kokeilemaan miten pakohuoneen pulmat ja mysteerit ratkeavat. Kirstu-pakopeliä pääset testaamaan hotellin tiloissa. Paikkoja rajoitetusti. Ennakkoilmoittautuminen, ei omavastuuta

 

Vertaistukituokiot

Tule kuuntelemaan, miten LYHTY-tutkimuksen tuloksia voi hyödyntää Kelan ja vammaispalvelujen hakemusten tekemisessä. Alustuksen jälkeen vertaistukituokiot lapsiperheille, aikuisille ja senioreille. Pääset vaihtamaan kokemuksia, kysymään vinkkejä ja tutustumaan muihin osallistujiin.

Ilmoittautuminen tuokioon tarvitaan tilajärjestelyjä varten. Paikkana hotellin kokoustila.

 

Sääntömääräinen syyskokous

Kaikki yli 15-vuotiaat jäsenet tervetuloa mukaan vaikuttamaan yhdistyksen asioihin!

 

Illallinen

Yhteiskuva ja illallinen hotellin ravintolassa

Ennakkoilmoittautuminen, maksu ennakkoon. Katso tarkemmin maksut-kohdasta. 

 

Illanvietto hotellin yökerhossa

Yökerho on varattu meille klo 20-22 ja musiikista vastaa Sauli & Ekstaasi. Klo 22 eteenpäin yökerho on avoinna muillekin.

 

SuperPark kaiken ikäisille

SuperPark on täynnä erilaisia aktiviteettejä. Voit vaikkapa pomppia trampoliinilla, kokeilla vaijeriliukua, pelata minigolfia tai voittaa kaveri frisbeegolfissa. Tarkempia tietoja aktiviteeteista löydän nettisivuilta. https://superpark.fi/park/vuokatti/

Vuokatin SuperPark avaa meille ovensa jo klo 10, ulkopuoliset pääsevät sisään vasta klo 11.

Ennakkoilmoittautuminen. Liput jäsenille 5 €, ei-jäsenille 17 €.

Ilmoittautuneille kotiruokalounas. Hinta jäsenille 5 €, ei-jäsenille 8,90 €.

SuperPark sijaitsee noin 3 km päässä hotellilta osoitteessa Linturinteenkatu 1, 88610 Vuokatti

 

Messu

Vuokatin kirkossa (Varsitie 1, 88610 Sotkamo)

Messun pitää seurakuntapastori Maria Niinivaara. Kirkossa induktiosilmukka ja esteetön sisäänpääsy.

 

Matkustaminen ja pysäköinti Holiday Club Katinkullassa

Ajo-ohje: Holiday Club Katinkulta sijaitsee Vuokatissa, Kajaanin ja Sotkamon välissä. Kajaaniin on 35 kilometriä.

 

Saapumisohjeet eri kulkuvälineillä: Sekä rautatieasemalta että lentokentältä on bussikuljetus Katinkultaan (Huom! Ei kaikilta junilta eikä lennoilta!) Bussiaikataulut Katinkultaan voit katsoa matka.fi sivuilta

Kajaanin lentoasemalta lentobussi Katinkultaan, lentobussin aikataulun voit varmistaa puh. 044 2940 920

Lentobussin lisäksi Katinkultaan liikennöivät Kajaanin seudun joukkoliikenteen linjat 20, 21 ja 22.

Tämän hetkisen tiedon mukaan bussit eivät ole esteettömiä, joten voit tiedustella invakuljetuksia asemilta ilmoittautuessa.

Pysäköinti: Hotellialueella on maksullinen pysäköinti, joka maksetaan saavuttaessa suoraan automaattiin tai matkapuhelimella EasyPark -sovelluksella. Pysäköintiä valvoo AutoPark, joka perii valvontamaksun virheellisestä pysäköinnistä. Pysäköintimaksut: 1 h/1 €, 1 vrk/6 €, vko/35 €. P-Katinkullassa on useita pysäköintiruutuja liikkumisesteisille ja voimassa olevalla liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella voi pysäköidä maksuttomasti myös muihin pysäköintiruutuihin.

Kimppakyydit: kysy tai tarjoa kimppakyytiä tapahtumaan ilmoittautuessasi!


Majoitus

Majoitus maksetaan hotellin vastaanottoon. Huoneisiin pääsee viimeistään klo 15 ja ne luovutetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Varaustilanteen salliessa huoneisiin pääsy voi olla mahdollista aiemminkin. Tilannetietoa saa hotellin vastaanotosta. Alle 18-vuotiaat voivat majoittua vain huoltajan kanssa. Matkatavaroille on säilytysmahdollisuus.

Majoitushinta sisältää aamiaisen ja kylpylän vapaan käytön

Hotellissa:

118 €/ 1 hengen huone/ vrk

138 €/ 2 hengen huone/ vrk

178€/ 3-4 hengen huone/vrk

Villas2

228€/vrk 2 makuhuoneen huoneisto sis aamiainen ja kylpylä neljälle

289€/vrk 3 makuhuoneen huoneisto sis aamiainen ja kylpylä kuudelle.

 

Hotellissa on kuusi esteetöntä huonetta.

Alle 4-vuotias lapsi veloituksetta ilman omaa vuodetta. Vauvansänkyjä saatavilla

lisämaksusta 20 €/oleskelu.

Huoneistoissa on jokaisessa makuhuoneessa 2 vuodetta, täysin varusteltu keittiö,

kylpyhuone, sauna ja wc.


Ruokailut

Perjantain iltapala

Vihreäsalaatti, ruokaisa salaatti, patonkia ja levitettä

Hinnat: ilmoittautuneille jäsenille ilmainen, ei-jäsen 14 €/hlö

 

Aamiainen sisältyy majoituksen hintaan. Aamiainen viikonloppuisin klo 7.30-10.30 hotellin Easy Kitchen ravintolassa (2.kerros).

Lounastaa voi omakustanteisesti hotellin ravintoloissa O'Learys ma-su 11.30 - 23.00 (keittiö 11.30-22 ) sekä Classic Pizza ma -pe 16 – 22 ja la - su 13 -22.

Lauantain yhteinen buffet-illallinen Easy Kitchen ravintolassa

Menu:

Vihersalaattia ja paahdettuja auringonkukansiemeniä

Paahdettua punajuurta

Waldorfinsalaattia

Tomaatti-mozzarellasalaattia

Confattua ankankoipea,brandy-kermakastiketta ja paahdettua perunaa

Porkkanapiirakkaa

 

Hinnat:

Jäsenet: 5 €/hlö

Ei-jäsenet: 30 €/hlö

Ks. maksuohjeet ilmoittautumisohjeiden lopusta. Mikäli maksua ei ole saapunut määräaikaan mennessä, osallistuminen illalliselle peruuntuu.

 

Lapset

Lapsille on lauantaista klo 13 lähtien avoinna hotellilla yhdistyksen omassa käytössä oleva lasten leikkihuone, jossa toimivat myös yhdistyksen palkkaamat lastenhoitajat, jotka järjestävät lapsille omaa ohjelmaa. Lastenhoito on järjestetty ohjelma-aikatauluun merkittynä aikana, ennakkoon ilmoittautuneille yli 3-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaille oma aikuinen mukaan ohjelmiin. Lisäksi lapsille ja nuorille on järjestetty disco illalla.

Hotellilla on myös oma lastenmaailma, joka on avoinna ti-la klo 9.45-17.


Avustajat

Yleisavustajilta saa apua esim. matkatavaroiden kantamisessa ja ruokailuissa. Kerro avustajatarpeestasi ilmoittautumisen yhteydessä. Henkilökohtainen avustaja tulee järjestää itse. Yhdistys ei maksa henkilökohtaisten avustajien mahdollisia matka-, osallistumis- tai majoituskuluja.

 

Turvallisuus

Yhdistyksen hallitus ja tapahtuman järjestäjät seuraavat Suomen hallituksen, THL:n ja Avin antamia ohjeita ja suosituksia koskien koronaviruksen aiheuttamaa pandemiaa. Tapahtumien tilajärjestelyissä otetaan huomioon turvavälit ja esillä on mm. käsidesiä.

 

Esteettömyys

Ravintoloihin on esteetön pääsy luiskia pitkin.

Kylpylässä on paljon tasoja ja portaita, jotka voivat aiheuttaa haittaa liikuntaesteisille.


ILMOITTAUTUMINEN

 

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 18.10.2020.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan yhdistyksen nettisivujen kautta tai puhelimitse järjestötyöntekijälle. Jos et saa parin päivän sisällä kuittausta netti-ilmoittautumiseen, varmista ilmoittautuminen puhelimitse!

Järjestötyöntekijä Henna Ylitolonen 044 066 4885 (arkisin klo 11.30-16)

Huom. Ilmoittautumiset tarvitaan myös päiväkävijöistä ja ei-jäsenistä!

Veloitamme järjestelyistä aiheutuneet kulut, jos tehtyihin varauksiin tulee muutoksia, eikä niistä ole ilmoitettu ilmoittautumisesi vastaanottajalle.

 

MAKSUOHJEET

Saaja             Lyhytkasvuiset ry
Tilinro           FI15 5730 0820 841431 (Osuuspankki)
Viitenro         61 12020 30555
 

Kaikki tähän tapahtumaan liittyvät maksut (omavastuulliset ohjelmat ja la-illallinen) voi maksaa samassa maksusuorituksessa. Mikäli tapahtumaan liittyviä maksuja ei ole suoritettu määräaikaan mennessä, osallistuminen ko. ohjelmiin peruuntuu.

 


Tapahtumapalaute

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.