Vuoden vapaaehtoinen 2023 ja Vuoden vaikuttaja 2023

13.5.2024

Lyhytkasvuiset - Kortväxta ry:n 40-vuotisjuhlassa julkistettiin Vuoden vapaaehtoinen ja Vuoden vaikuttaja. Vuoden vapaaehtoinen on valittu jo viisi kertaa aikaisemmin mutta Vuoden vaikuttaja valittiin ensimmäistä kertaa. 

Vuoden vapaaehtoiseksi ehdolla ovat kaikki, jotka ovat olleet edellisen vuoden aikana tekemässä erilaisia vapaaehtoistoimia poislukien hallituksen jäsenet. Ehdokkuuksilla halutaan tehdä näkyväksi eri kokoisia toimia ja osaamista, joita useat ihmiset antavat yhdistyksen hyväksi. Vapaaehtoiset ovat merkittävä yhdistyksen voimavara. 

Yhdistyksen hallitus vahvisti eniten ääniä saaneen ehdokkaan, Celina Kallion, Vuoden 2023 vapaaehtoiseksi.

Ensimmäistä kertaa valittiin Vuoden vaikuttaja. Vuoden vaikuttajan valinnalla katsotaan toimimista yli yhdistysrajojen ja lyhytkasvuisten hyväksi toimimisen laajemminkin yhteiskunnassa. Yhdistyksen hallitus  sai ehdotuksia Vuoden vaikuttajaksi ja päätti henkilön, yhteisön tai paikan valinnasta. 

Yhdistyksen hallitus vahvisti Vuoden vaikuttajaksi 2023 Sanna Leppäjoki-Tiistolan kiittäen häntä tekemästään vaikuttamistoiminnasta lyhytkasvuisten hyväksi. 
 

Tarkemmat perustelut valinnoille ja aikaisemmat Vuoden vapaaehtoiset löydät klikkaamalla tästä.